skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Nieuw en exclusief: mijn eigen thee.

Het was altijd al overduidelijk dat ik een echte theeliefhebber ben. Of het nu gaat om ‘echte’ groene of witte thee of lekkere kruidenmelanges; hiervoor mag je me ’s nachts wakker maken!   Wat al een tijdje een stille droom was, is nu eindelijk uitgekomen: mijn eigen samengestelde melanges. Ik heb gekozen voor alleen de fijnste ingrediënten, afkomstig uit biologische teelt. Geen pesticiden en chemicaliën dus.

Geniet mee van deze kopjes genot voor lichaam en geest:

Perfect love : Een zachte rooibosthee die wordt wakker geschud door groene maté. Sinaasappelschil streelt de zinnen en chili verwarmt de aardbeien en rozenblaadjes. Ontdek ook héél zachtjes de bourbon vanille.

Warm winter : Voor de liefhebbers van anijs. Deze krijgt gezelschap van rozenbottel, sinaasappel en appel en vormen samen een evenwichtig geheel. Gojibessen en blauwe korenbloem maken de thee niet alleen mooi, ze zorgen voor een elegante toets.

Let’s get cozy : Een fruitige melange voor gezellige momenten. Zachte gember geeft een beetje pit aan appel, kaneelstokjes en zoethout. Citroenschil vergezelt de hibiscus en wie proeft de pepermunt?

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top