skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Mmm…fruitzuren….

De laatste tijd krijg ik heel veel complimenten over mijn gladde, egale huid en toen ik een paar weken geleden een nieuwe profielfoto plaatste op Facebook regende het opmerkingen en complimenten dat ik er even verlegen van werd. Toegegeven, ik had me natuurlijk geschminkt, maar dat doe ik altijd dus de enige reden voor mijn ‘jeugdige look’ (ehum ehum) moet dus de resurfacing van pHformula zijn.

PHformula is de cosmeticalijn waarmee ik al een tijdje fruitzuurpeelings geef. Fruitzuurpeelings staan bij velen nog bekend als chemische peelings waarbij je een week niet kan buitenkomen omdat je zo hard vervelt. PHformula heeft formules ontwikkeld waarbij je nooit vervelt en die zelfs gebruikt kunnen worden bij gevoelige huiden. Daarom spreken zij niet van fruitzuurpeelings, maar van ‘resurfacings.’

Omdat ik een nieuwe combinatie had bedacht voor resurfacings voor pigmentvlekken en rimpels, wou ik deze eerst bij mezelf uitproberen. Als resultaat verkreeg ik niet alleen dat mijn vlekken en kraaienpootjes verdwenen maar acnélittekens en grote poriën zijn ook weg! Yesss, dus bij deze: voor welke  resurfacingkuur je ook kiest, reken sowieso op deze positieve bijwerkingen.

Waarom men nog dikwijls negatief of zelfs angstig reageert bij het horen van ‘fruitzuren’ weet ik eigenlijk niet…is het de benaming ‘zuur’ misschien? Heel spijtig ook want de werking van fruitzuren op de huid is één van de belangrijkste vondsten binnen de cosmetische dermatologie en dermatologen werken er maar al te graag mee. Fruitzuren verbeteren de vochthuishouding in je huid,maken de huid steviger en egaler en er is ook sprake van dat fruitzuren de kans op huidkanker verminderen! Let wel op welke fruitzuren je gebruikt: ieder huidtype verdraagt een ander soort fruitzuur en in andere concentraties.

Nieuwsgierig geworden? Op 8 december houdt pHformula hier bij The Beauty Lounge een Winterspecial. Fabienne brengt de Diagzone mee (een speciale huidscan) en op basis van deze resultaten geef ik je een fruitzuurbehandeling. Meer info en inschrijven doe je via dit formulier.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top