skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Microneedling: het mag weer!

Inderdaad: het microneedling-seizoen is terug begonnen.

Microneedling is een behandeling die de huid een signaal geeft om zich te hernieuwen en te herstellen. Met speciale, heel fijne naaldjes (micronaaldjes dus) wordt je huid gemasseerd. De naaldjes zijn zo ontwikkeld dat ze kleine gaatjes in de huid maken zonder de huid te verwonden en dus zonder kans op littekens. Die micro-gaatjes in de huid zetten enerzijds een proces in gang waarbij de huid zich in een supervaart gaat vernieuwen en herstellen, je huid wordt als het ware wakker geschud. Door de microgaatjes kan je huid nu ook optimaal werkstoffen opnemen, daarom worden er ook steeds serums gebruikt, afgestemd op jouw huid.

Microneedling vermindert rimpels,grove poriën,pigmentvlekken, verslapping,littekens en geeft je gezicht terug frisheid en uitstraling.

Waarmee moet je rekening na de behandeling:

  • je gezicht is rood,lichtjes gezwollen en voelt trekkerig aan, dit trekt weg na één à twee dagen, afhankelijk van het huidtype.
  • je mag alleen het product gebruiken dat je meekrijgt. Je kan ook een speciale homecare-kit kopen, het resultaat zal dan nog spectaculairder zijn én langer aanhouden.
  • de eerste dagen mag je niet zwemmen, geen sauna, geen zonnebank en niet hevig sporten.

Het uiteindelijke resultaat verschijnt als de roodheid is weggetrokken en je huid wordt geleidelijk aan elke dag mooier. Een kuur bestaat uit drie sessies, ongeveer om de twee à drie weken.

Een losse sessie microneedling komt op € 135.  Een kuur van 3 sessies inclusief een homecare-kit komt op € 500.

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top