skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Maskné

Mondmaskers zijn al een deel van ons leven geworden en dat zal nog zo een tijdje blijven, vrees ik.

Sinds de komst van de mondmaskers, was er ook vrij vlug het fenomeen ‘maskné’; puistjes , zwarte puntjes en zelfs echte ontstekingen op de zone onder het mondmasker.

Wil je van je maskné vanaf, ga dan niet blindelings acné producten gebruiken. Naargelang je huidtype zal dit meer kwaad dan goed doen.

Kijk, dit zijn twee homecare kits van pHformula waarmee al veel maskné’s verdwenen zijn.

 

 

 

pHformula gebruikt slimme fruitzuren en vitaminen in al de huidverzorgingsproducten. Wist je dat dat eigenlijk de enige twee werkstoffen zijn die wetenschappelijk bewijs hebben dat ze effectief iets verbeteren aan je huid?

Dit zijn de producten die in een homecarekit zitten, met zo’n een kit kan je 2 à 3 maanden dagelijks je huid verzorgen, maar resultaten zie je al na 1 week!

  • Exfo cleanse : Een zalige reiniger die ook oogmakeup verwijdert! In Exfo cleanse zitten er al milde fruitzuren, die niet alleen je huid efficiënt reinigen maar ook dagelijks dode huidcellen verwijderen, héél zachtjes! Tip : leg eens een maskertje van Exfo cleanse, laat even inwerken en je hebt je eigen milde fruitzuurpeeling gehad!

 

 

  • Recovery ( aangepast aan huidprobleem): Dit is een soort serum en je brengt het ’s morgens aan onder je dagcrème. Het zijn slimme fruitzuren, aangepast aan je huidprobleem, die je huid mooi en gezond zullen maken.

 

 

 

 

  • Active formula : Dit is een bommetje van fruitzuren en vitamine A (retinol). Je mag het enkel ’s avonds gebruiken, onder je nachtcème ( vanwege de retinol). Active formula is mijn all time favourite! Dit bommetje maakt je huid glad, egaal, strak en gezond, wat je huidprobleem ook is!

 

 

 

 

  • Post Recovery : Een herstellende en voedende dag- en nachtcrème, voor elk huidtype. Zeker als je nog nooit met fruitzuren aan de slag bent gegaan, is deze crème wel nodig voor je huid. Fruitzuren kunnen in het begin een ‘droog’ gevoel geven en deze crème maakt je huid zacht en soepel.

 

POST-RECOVERY

 

 

 

Om maskné van binnenuit te lijf te gaan, blijf je gewoon Daily Boost en Mighty Night gebruiken. Je weet wel, je multivitaminen en mineralen die je het hele jaar neemt. Combineer ze met de Ultra Omega 3 en de ontstekingen en roodheden zullen snel verdwijnen!

 

 

 

 

Weet je niet welke homecare kit het beste bij jouw huidtype past stuur me dan een foto van je huid via whatsapp ( 0475.39.79.60) en ik help je verder.

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top