skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Laserontharing of waxen?

Haren waar we ze niet willen: op de benen, de bikini, oksels,…. . Ontharen is dan ook in elk schoonheidsinstituut de meest gevraagde behandeling. Maar welke manier is de beste; laserontharing of waxen? Wel, dat is verschillend naargelang de haargroei en de behaarde zone enerzijds, maar het is vooral een heel persoonlijke keuze. Ik zet voor jou de verschillen even op een rij.

Waxen (of epileren; de haren met de haarwortel verwijderen) is een populaire methode om van die vervelende haren verlost te zijn. Diegenen die trouw zijn aan hun maandelijkse waxafspraak, weten waarom: omdat de haarwortels verwijderd worden, blijf je even haarvrij en de haren die opnieuw verschijnen zijn zacht. Dit in tegenstelling tot scheren: omdat slechts het bovenste haardeel wordt geschoren, heb je dikwijls de dag nadien al opnieuw stoppels, om nog maar te zwijgen van irritatie en scheerbrand. Het minpunt van waxen is dat je de haartjes moet laten groeien tussen 2 afspraken. Vooral in de zomer is dat vervelend, of als je een gepland feest hebt….

Dat is één van de grote verschillen met laserontharing. Als je kiest voor laserontharing, màg je niet meer waxen en móet je scheren, alleen zo is de laserbehandeling effectief. Geen gedoe meer met het uitrekenen en plannen van je waxafspraak. Het andere, en belangrijkste voordeel van laserontharing: na zes tot acht behandelingen ben je haarvrij, definitief! 

Wil je weten welke ontharingsmethode voor jou het meest geschikt is, maak dan eens afspraak (kan gemakkelijk online). Dan bekijken we je haartype en je huidtype en, het meest belangrijkste, wat het beste bij jou past.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top