skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Doffe huid? Zo kom je er van af!

Stress, slechte voeding (teveel suikers), roken, niet reinigen, luchtvervuiling, te weinig water drinken…

Allemaal factoren die ervoor zorgen dat je huid er dof en vaal uitziet. Erger nog! Onzuiverheden en fijne lijntjes komen ook opdagen. Tijd dus om dit aan te pakken.

Enkele tips voor thuis:

* Alles start met het voorkomen van een doffe huid. Hoe beter die gehydrateerd is, hoe minder dode huidcellen blijven ‘plakken’ op jouw huid. Een thuisverzorging met een goede reiniging en hydratatie is de eerste stap.

* Drink daarnaast voldoende water en vermijd stressvolle situaties. Die dagelijkse wandeling hou je ook maar vol. De vitamines van de zon laten je huid stralen (vergeet niet om te beschermen met een zonnefactor)

* Eet voldoende anti-oxidanten. Die beschermen je huid tegen invloeden van buitenaf (denk maar aan luchtvervuiling). Anti-oxidanten kan je vinden in verse groenten en fruit. Die lekkere fruitsla mag wat vaker op het menu staan.

* Gebruik producten met vitamine A. Die is ook wel gekend als retinol, hét anti-ageing ingrediënt. Je hebt een vitamine A creme die je ’s avonds aanbrengt zodat die ‘snachts zijn werk kan doen (letterlijk een schoonheidsslaapje), en een vitamine A masker om je huid van een extra boost te voorzien.

 

En natuurlijk… Een behandeling bij je favoriete instituut ;-):

Met een VITA behandeling gaan we jouw doffe, dode huidlaag op een zachte manier verwijderen. Zo komt een mooie, frisse, nieuwe huid tevoorschijn.

Die geven we tijdens die behandeling nog een extra boost met vitamines aangepast aan jouw specifieke huidtype.

Zo zorgen we voor diepe hydratatie en pakken we huidproblemen zoals rimpeltjes, pigmentvlekjes, littekens (van acne) aan.

Kortom, na zo’n VITA behandeling straalt jouw huid als nooit tevoren.

 

Hallo zelfvertrouwen-boost!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top