skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Dit zit in mijn beautycase

The Beauty Lounge is nog drie weken open; nog drie weken mijn lieve klanten zomerklaar maken en dan ga ik zelf met vakantie. Wie denkt dat ik een overvolle koffer met twee of drie beautycases meeneem op reis, heeft het helemaal mis! I travel light: als je alleen handbagage meeneemt, scheelt dat een hoop tijd want je hoeft niet op je koffers te wachten.

Dit is mijn gezichtverzorging én make-up voor op reis:

  • VITA C van pHformula: Mijn favoriete dag- en nachtcrème. Vitamine C is een super anti-oxidant die bescherming biedt tegen vlekken, rimpels en dehydratatie.

 

  • EXFO cleanse van pHformula: De zachtste gezichtsreiniger ooit, de kleine tube is een 100 ml, kan dus perfect mee in de handbagage.

 

  • SPF 50 van Phformula: Zonnebescherming voor mijn gezicht, hals en décolleté. Deze zonnecrème beschermt niet alleen tegen UVA en UVB stralen, maar ook tegen IR stralen én de crème is verrijkt met Q10 en vitamines.

 

  • Bronzer effect van Eva Garden: Dit is een bronzer, maar in crèmevorm. Ideaal, want zo hoef ik geen make-up borstel mee te nemen. Ik gebruik het ’s avonds om een beetje te shapen. Oja, de crème verandert in een zacht poeder als je het aanbrengt en blinkt helemaal niet!

 

  • Lip fluid 33 van Eva Garden: Een lippenstift in gloss-formaat. Ik vind een gloss niet lang houden, dit is een lippenstift maar vloeibaar; brengt even leuk aan als een gloss, maar houdt superlang!

 

That’s it! Echt waar! Geen gedoe met mascara, want met gekrulde en gekleurde wimpers van de lashlift, heb je die helemaal niet nodig.

 

Fijne zomer en fijne vakantie!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top