skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

De perfecte pmu eyeliner voor jou.

Eens je het hebt, is permanente make-up iets waarbij je niet meer stilstaat. Geen geknoei meer met een wenkbrauwpotlood en geen ongelijke eyeliners meer. Maar dingen die door je hoofd spoken vóór je bij mij komt voor je gedroomde wenkbrauwen of eyeliner…olalala! Maar dat geeft niet, dat is normaal. Op de site heb ik al heel veel veelgestelde vragen gebundeld, bekijk ze hier https://thebeautylounge.be/permanente-make-up/ of vuur ze af; ik heb niet liever!

Het belangrijkste als je naar je afspraak komt is gewoon jezelf zijn. Ik bedoel daarmee: kom gewoon gemaquilleerd zoals je gewoonlijk doet. Natuurlijk mag je foto’s meebrengen om als voorbeeld te dienen maar pas op dat je je niet laat leiden door de perfectie van topmodellen, topfotografen en topvisagisten.

Foto’s zoals deze :

eyeliner The Beauty Lounge

 

Supermooie eyeliner: ik weet het! MAAR lieve schatten, dit is make-up hé, dit ligt op de huid en doe je er zo weer af. Plus: dit zijn mooie jonge, strakke gezichtjes, om nog maar te zwijgen van fotoshop.

Wil je zo’n mooie lange eyeliner zoals op deze foto, dan zal je die toch nog elke dag moeten tekenen hoor…Wil je deze als pmu dan moet ik je teleurstellen en wel hierom:

  • Permanente make-up zit in je huid, dat geeft een heel ander effect dan een liquid eyeliner die op je huid zit.
  • Permanente make-up vervaagt misschien maar hou er rekening mee dat donkere pigmenten zoals eyeliner voor altijd in je huid blijven. Deze eyeliner is mooi als je jong en strak bent, naar beneden kijkt en de belichting juist zit. De harde realiteit is echter dat als je ouder wordt, je contouren niet zo strak blijven, gaan hangen en daardoor die mooie strakke eyeliner omtoveren tot een ongelukkig kronkelig wormpje dat over je oogkassen kruipt.

Got the picture? Ik weet dat op internet veel pmu voorbeelden te vinden zijn van zulke eyeliners maar is het je nog niet opgevallen dat deze foto’s altijd gemaakt zijn met gesloten ogen en vanuit de juiste invalshoek.? Ik mag er toch vanuit gaan dat jij in het dagelijks leven je ogen open hebt, knippert en fronst? Wel, de juiste pmu eyeliner is diegene die opgebouwd is vanuit je wimpers en met de dikte die past bij jouw oogvorm en personaliteit. En laat dat laatste nou net zijn wat van ons échte vrouwen maakt, van vlees en bloed en karakter en daar kunnen de perfecte modellengezichtjes alleen maar een puntje aan zuigen!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top