skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

De onzin van een gelaatsverzorging.

Ja hoor, je leest het goed en het is geen tikfout; in dit artikel vertel ik je over de ONzin van een gelaatsverzorging/facial.

Als al die speciale facials ook écht  effect zouden hebben op je gezicht, waarom lopen er dan nog mensen rond die zich nog altijd slecht in hun vel voelen en onzeker zijn? Want huidproblemen zoals acné, pigmentvlekken, rode vlekken, schilfers en te diepe rimpels zijn de reden waarom veel vrouwen én mannen zich onzeker en beschaamd voelen.

Voor eens en voor altijd : een (maandelijkse) gelaatsverzorging zal je nooit van je huidprobleem afhelpen!

Of je nu komt voor een relaxerende facial (zoals de radiance of de VITA)  of een huidbehandeling ( zoals microneedling of carbonpeeling); je gaat wél tevreden naar huis, want :

  1. Je hebt een me-time moment achter de rug en bent helemaal relax.
  2. Je huid ziet er fantastisch uit: een gezonde gloed, rein, fijn en egaal.

Maar een mooie en egale huid verlangen, met alleen bij mij te komen relaxen…. dat is net hetzelfde als een slanker lichaam willen met alleen maar te gaan lopen bijvoorbeeld. Want door te lopen ga je wel vet verbranden maar als je je voeding niet aanpast, zal je ook nooit je droomlijf krijgen.

Dat is nu net hetzelfde met een mooie huid willen. Het is een dagelijkse routine met de juiste producten, dat je een mooie huid zal geven. Een gelaatsverzorging/facial zal je huid wél een boost geven en het proces versnellen. Een facial geeft mij ook de mogelijkheid om je op te volgen en, indien nodig, je dagelijkse routine aan te passen. Huidproblemen zoals acné, pigmentatie, roodheden , verslapping ,…zijn niet hetzelfde als ziek zijn, waarbij je beter wordt en je je medicatie mag stoppen. Net als tanden poetsen, is dagelijks je gezicht verzorgen iets wat bij je hygiëne én je gezondheid hoort. 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top