skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Daarom koop je bij een schoonheidsinstituut.

Heb jij het soms ook zo moeilijk om een dag/nachtcrème te vinden die het beste bij je past? Je bent lang niet de enige en dat is normaal want overal, zowel op TV als in supermarkten en in de apotheek, worden we overspoeld met reclame van nieuwe samenstellingen en nieuwe ingrediënten in producten die je huid voeden, glad maken, jonger maken, enz…. Daarbovenop wordt er ook nog eens geroepen dat de beste dagcrème slechts 2.5 euro kost ?! Een mens zou van minder verward geraken.

In plaats van jezelf te verliezen in het overgrote aanbod van mooie en heerlijk ruikende flesjes, stel jezelf de vraag: ‘Wat moet een verzorgingsproduct voor mij doen?’  Moet het gewoon goed ruiken en makkelijk smeren of wil je rimpels vervagen? Misschien zoek je iets waarop je niet allergisch reageert of wil je van  je rode wangen af, of je acné weg, of vlekken weg, of…..

Zeg eens eerlijk: hoeveel heb jij al uitgegeven aan producten die uiteindelijk het resultaat niet gaven wat ze beloofden?

Wil je er zeker van zijn dat wat je smeert ook echt goed is voor jouw huid, ga dan eens te rade bij een schoonheidsspecialiste. Producten van de schoonheidsspecialiste hebben een zekere percentage werkstoffen die nooit kunnen voorkomen in producten uit de supermarkt, apotheek of parfumerie. Ik werk het liefste met Unique en pHformula. Unique is op basis van Q10, een enzyme dat je huid energie geeft om zichzelf te herstellen. pHformula werkt met fruitzuren, die de structuur van je huid verbeteren. Schoonheidsspecialisten scholen zich ook constant bij op gebied van cosmetologie; welke ingrediënten écht iets doen voor je huid en welke je moet vermijden omdat deze je huid lelijk maken. Zowel Unique als pHformula hebben alleen maar ingrediënten van de beste kwaliteit en geen vulmiddelen, die vaak gebruikt worden om crèmes smeuïg en welruikend te maken. Trouwens, het zijn die vulmiddelen die crèmes goedkoop maken, maar op het einde van de rit niets voor je huid betekenen. Integendeel, ze werken zwarte puntjes in de hand en chemische deeltjes komen in je bloedbaan terecht. (Daarom kan je plots allergisch reageren op een product dat je al jaren gebruikt.)

Wil je eens ervaren wat professionele producten doen voor jouw huid, boek dan eens een gelaatsverzorging. Er wordt dan eerst een professionele huidanalyse gemaakt en nadien krijg je, als kers op taart, een verzorgende make-up aangebracht.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top