skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Coronakilo’s en covidhuid.

Schoonheid komt van binnenuit, zowel letterlijk als figuurlijk. Spant je favoriete broek net iets te hard? Heeft je huid er al beter uitgezien? Of heb je de laatste tijd te enthousiast (en te ongezond) gegeten en gedronken? Je bent wat je eet, zei Sonja Kimpe ooit, en ze heeft gelijk. Waar geen enkele crème of behandeling tegen op kan, is hoe jij je lichaam voedt en behandelt. Je huid geeft aan hoe het met je lichaam van binnen is gesteld. Denk maar aan die donkere kringen als je een glaasje teveel hebt gedronken, of die grauwe teint als je moe en futloos bent.

Rainpharma heeft niet alleen plantaardige verzorgingsproducten om je lichaam van buitenuit te verzorgen; ook aan de binnenkant wordt gedacht. Eiwitshakes en voedingssupplementen helpen jou om jouw lichaam in optimale conditie te brengen. Eiwitten zijn de bouwstenen van zowat alles in je lichaam. De zuivere en darmvriendelijke eiwitshakes kan je niet alleen inzetten bij een afslankingsdieet, ze helpen je ook op weg naar een mooie huid, minder cellulitis, gewichtsbehoud, enz;… Wil je je lichaam – en je huid- een boost geven van binnenuit, ga dan voor het Smart Nutrition Box: alles wat je nodig hebt om je lichaam een detox te gunnen, met een mooie huid, meer energie en zelfs een paar kilo minder als resultaat!

Voedingssupplementen vormen – naast een gezonde en gevarieerde voeding, de basis voor een mooie en gezonde huid omdat ze ervoor zorgen dat je alle bouwstenen binnenkrijgt die je huid nodig heeft. Zo is a.a.p. het nieuwste op gebied van (huid)veroudering, yoga helpt je naar uitgeslapen nachten en de Super C Boost is een bommetje dat onder andere je immuniteit versterkt. Door op een slimme en doordachte manier voedingssupplementen te combineren, haal je alles uit hun werking en bouw je zo aan een gezond lichaam.

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top