skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

After Oil Deals

Jezelf in de watten leggen en toch tijd winnen?

Toegegeven, het klinkt te mooi om waar te zijn maar Classic After Oil speelt het klaar! Nummer 1 bestseller.

Snel, makkelijk én topresultaat voor een zijdezachte huid
Deze 100% plantaardige aromatische huidolie breng je aan onder de douche op een natte huid en spoel je vervolgens kort af. Droogdeppen, aankleden en je bent klaar. Je huid is soepel en zacht als satijn zonder vet aan te voelen. De oppeppende geur van verse citrusvruchten geeft je een instant vrolijke boost. Geen wonder dat Classic After Oil al jaren dé publiekslieveling van RainPharma is.

Echt voor iédereen.
Echt voor élke dag.

De RainPharma favoriet

 

Ken jij het verhaal achter Classic After Oil?
Bij RainPharma laten we ons inspireren door schoonheidsrituelen van over de hele wereld. En soms leren we die rechtstreeks kennen dankzij iemand van ons vrolijke en kleurrijke team.

Classic After Oil voert je mee naar de Caraïben, meer bepaald naar de sprookjesachtige Colombiaanse stad Cartagena, geboorteplaats van Eric. De temperatuur bedraagt hier het hele jaar door 30 graden. In combinatie met de zoute zeelucht zorgt dat vaak voor een droge huid. Bovendien krijgt de donkere huid van de Colombianen een grijzige tint wanneer ze droog is. Daarom smeren de fiere kustbewoners van de Caraïben zich onder de douche dagelijks in met een speciale huidolie. Het maakt hun huid mooi glanzend en jong.

 

Als kind leren Colombianen dit gebruik van hun moeder en ze geven het op hun beurt door aan hun eigen kroost. Toen Eric ons over dit prachtige ritueel vertelde, wilden we het ook delen met jou. Het resultaat is Classic After Oil, al 10 jaar de absolute publiekslieveling van RainPharma. Disfrutalo!

De ELLE Beauty Award voor must-have product in 2020 bewijst dat deze topper écht ieders hart sneller doet slaan.

After Oil is nu beschikbaar in 4 formaten!

1. Travel Buddy
Een flesje van 100ml voor als je binnenkort weer op reis mag, als je gaat logeren, in de sporttas, als kennismaking of klein cadeautje. Tip: vul het flesje nadien telkens opnieuw met een grotere verpakking. Bekijk hier.

2. Daily Care
De classic in het standaardformaat van 250ml. After Oil is er echt voor iedereen en voor elke dag. Bekijk hier.

3. Big Care
Naast de Big Love Skin Wash Lemongrass, nu ook de Big Care After Oil in een reuze fles van 1 liter. Kom je extra lang mee toe én met een unieke eenmalige stuntprijs. Doe 30% voordeel! Bekijk hier.

4. Share the Love
Een zomerfrisse doos met 3 After Oils + 1 gratis! Om in al je badkamers in huis te plaatsen, om uit te delen, als cadeau voor een superfan of hou je alles lekker voor jezelf als extra voorraad? Jouw voordeel: 25%.  Bekijk hier.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top