skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

3 snelle beautyrituelen

Als je denkt dat ik iedere dag uren besteed aan mijn ochtend- en avond beautyritueel met wel twintig verschillende potjes en flesjes, dan heb je het mis! Eenvoud siert, ook in je dagelijkse beautyroutine.

Dit zijn mijn drie tips om je verzorgingsritueel eenvoudig te maken:

  • Exfo cleanse van pHformula :  Deze milde reiniger voor het gelaat is geschikt voor ieder huidtype en hij is eigenlijk een 3 in 1 product. Exfo cleanse verwijdert namelijk je make-up en je oogmakeup, reinigt de huid zonder uitdrogen én is een prima exfoliant (zachte peeling) ! Laat de exfo cleanse gerust een paar minuten inwerken en je gezicht straalt na deze grondige dieptereiniging.

 

  • Bye bye douchegel : In een vorige video had ik het al over SLS. Deze werkstof zit in zowat àlle douchegels en droogt je huid enorm uit. In plaats van op zoek te gaan naar SLS vrije douchegels, kan je ook switchen naar 100% natuurlijke harde zepen. Kies er eentje op basis van olijfolie en sheabutter en je hoeft na het douchen zelfs geen bodylotion meer te gebruiken.

 

  • Highlighter: Een highlighter gebruik je niet alleen om doffe kringen onder je ogen te verbergen. De Touch of Light van Eva Garden gebruik ik ook op mijn slapen, onder mijn wenkbrauwen, kraaienpootjes en boven mijn lippen. In no time een frisse uitgeslapen look verzekerd!

 

 

 

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top