skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

3 slimme make-uptips voor het najaar.

De herfst mag dan nog niet officieel begonnen zijn, de kortere dagen en donkere wolken kondigen het najaar wel duidelijk aan. Voor je je helemaal verliest in de nieuwe make-upkleuren of meteen een dekkende fond de teint wil aanschaffen om je teint wat te egaliseren, lees eerst mijn make-uptips door. Kleine dingen maken vaak een wereld van verschil ;-)

  1. Gebruik een BB- of CC crème onder je fond de teint. Niet bang zijn voor dikke lagen op je huid; een BB- of CC crème breng je héél dun aan en neutraliseren oneffenheden in plaats van ze te bedekken. Door teveel te willen bedekken, creëer je dikke lagen op je gezicht en deze zullen dan sowieso voor vlekken zorgen! Bekijk ook nog eens deze video voor mijn tips tegen een vlekkerige fond de teint.
  2. Kies voor een crème blush. Blush in poedervorm veroorzaakt dikwijls een te poederig effect waardoor rimpeltjes meer opvallen. Een crème blush daarentegen geeft je een mooie glow, laat rimpels optisch verdwijnen én is superhandig want je brengt het aan met je vingers!
  3. Durf met je oogpotlood. Laat dat zwart en bruin eens en kies voor een mooi groen of paars,bijvoorbeeld. Werk een beetje uit op je bovenste ooglid en je hoeft geen oogschaduw te gebruiken. Snel en gemakkelijk én je blik wordt meteen stralend!

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top