skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

3 slimme beautyhacks

Je gezicht dagelijks correct reinigen, af en toe eens voeden met een masker én liefst ook nog eens per week een dieptereiniging; je wéét dat het niet veel tijd kost maar toch kom je er niet toe… klinkt vertrouwd?

Omdat je huid er écht gebaat mee is, geef ik voor elk van deze verwaarloosde routines nuttige tips, zodat correct reinigen, dieptereinigen en voeden een vast item worden in je dagelijks leven.

 

  • Koop twee tubes van je reiniger en zet er één aan de lavabo en de andere in de douche. Zo staan ze altijd in het zicht en hoef je niet vanonder de warme waterstraal te komen om je reiniger te nemen.
  • Koop slimme producten. De EXFO cleanse van pHformula ontshminkt, reinigt én peelt dagelijks je gezicht. Als je hem nog eens 3 minuten laat opzitten vooraleer je hem afspoelt, is je huid ook nog eens in de diepte gereinigd. Bye bye zwarte puntjes en hello stralende huid door dit fantastische 4 in 1 product!
  • Wacht niet tot bedtijd om je gezicht te reinigen, maar doe dit veel vroeger op de avond. Bijvoorbeeld net na je de keuken hebt opgeruimd. Je gezicht reinigen als je gaat slapen wordt dikwijls overgeslagen wegens te moe zijn.
  • Laat een masker inwerken terwijl je huishoudelijke klussen doet. De was insteken, strijken of snel even stofzuigen; ondertussen kan je gezicht profiteren van een weldoend maskertje. Of kies een overnight masker zoals het Vitamine C masker van pHformula, dit breng je op zoals een nachtcrème en je wordt wakker met een egale huid.

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top