skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Rimpels

Rimpels, lijntjes en kraaienpootjes….ach ze horen nu eenmaal bij het ouder én wijzer worden, niet? Wanneer ze je er ouder doen uitzien dan dat je werkelijk bent, zijn ze natuurlijk niet meer zo sympathiek. Als je je rimpels wil vervagen zonder inspuitingen, die je er dikwijls anders doen uitzien, kies dan voor een rimpelkuur. Na elke behandeling zie je de rimpels vervagen en je huid straalt weer.

Hoe verloopt een rimpelkuur?

Een rimpelkuur bestaat uit 6 behandelingen van hooguit een half uurtje in The Beauty Lounge. Thuis gebruik je  de producten die je meekrijgt wanneer je je inschrijft voor de rimpelkuur. Na elke behandeling zie je de rimpels en lijntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon.

behan1

Bij de eerste behandeling krijg je meteen de producten mee om thuis te gebruiken, zodat de rimpels die met de rimpelkuur worden weggetoverd ook weg blíjven. Een zachte mousse en een frisse lotion om te reinigen en 2 flesjes voor overdag en ’s avonds; heel gemakkelijk dus. De behandeling zelf duurt hooguit een half uurtje.

Vanaf nu zien we elkaar steeds om de 7 à 10 dagen voor je speciale rimpelbehandeling van hooguit een half uurtje. Keer na keer zie je rimpels en lijntjes verdwijnen.

rimpelk

Bij de laatste rimpelbehandeling evalueren we het resultaat en bespreken we hoe je verdere thuisverzorging eruit ziet. Wil je dit eindresultaat van de rimpelkuur behouden, dan hoef je enkel de eenvoudige thuisverzorging verder te zetten. Je hebt ook de mogelijkheid om, naargelang de behoeften van je huid, af en toe een rimpelbehandelijk te boeken.

Welk resultaat krijg ik van een rimpelkuur?

Het resultaat van een rimpelkuur is telkens verbluffend. Rimpels, lijntjes en kraaienpootjes verminderen aanzienlijk en je blijft je natuurlijke gelaatstrekken behouden. Wil je dit resultaat behouden, dan is het van groot belang dat je de producten thuis blijft gebruiken. Ook kan je steeds in The Beauty Lounge terecht voor een losse rimpelbehandeling, deze kost 65 euro.

Een frisse huid zonder rimpels :  € 425

6 behandelingen + producten thuisgebruik

Back To Top