skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Huisreglement

Afspraken

Afspraken kunnen online,via mail of telefoon/sms gemaakt worden.

Gelieve tijdig op uw afspraak aanwezig te zijn. Gaat u toch later zijn, gelieve ons dan te verwittigen. Indien u later bent, zijn wij genoodzaakt uw behandeling in te korten, dit uit respect voor de volgende klant. Wanneer er niet meer voldoende tijd rest om de behandeling tot een kwalitatief einde te brengen zijn wij genoodzaakt de behandeling te verplaatsen naar een ander tijdstip. De behandeling zal volledig aangerekend worden, dit ter compensatie van onze verloren tijd!

 

Annulaties

The Beauty Lounge kan indien vorige afspraken niet zijn nagekomen een aanbetaling vragen bij de reservatie.
Indien u verhinderd bent uw afspraak na te komen, gelieve tijdig telefonisch verwittigen (ten laatste 24u voor de boekingsdatum).

Een annulatie is pas geldig na telefonisch of schriftelijke bevestiging van ontvangst door The Beauty Lounge .U kan de annulatielink gebruiken in de bevestigingsmail van uw afspraak.

Bij annulatie minder dan 24u voor de reservatie of een no-show (niet komen opdagen op afspraak) zal The Beauty Lounge u een factuur toesturen gelijk aan 100%  van het bedrag van uw reservatie (met een minimum van €15) of het bedrag in mindering brengen op uw cadeaubon.
Bij no-show zal The Beauty Lounge alle toekomstige reeds geplande afspraken annuleren en dit zonder voorafgaande verwittiging.

Bij niet-betaling wordt een incassobureau aangesteld om de niet betaalde schulden te innen. Alle  gemaakte kosten om de openstaande schuld te incasseren zijn volledig ten koste van de klant.

 

Geschenkbonnen

Geschenkbonnen hebben een geldigheidsdatum van 1 jaar. Op de dag van je behandeling dien je uiteraard je bon mee te brengen. Vergeet je deze echter, dan zal het normale tarief worden aangerekend voor de geplande behandeling. Verloren of gestolen cadeaubonnen kunnen niet vergoed worden, wat de reden ook mag zijn. Ben je niet aanwezig op de dag van je afspraak, dan wordt je geschenkbon geannuleerd.

Geschenkbonnen zijn niet omruilbaar naar cash geld.

 

 

 

Back To Top